Kondenzációs gázkazán

Örömmel vállaljuk kondenzációs gázkazán javítását, beépítését, cseréjét, karbantartását egyaránt. Egész Pest megyében állunk rendelkezésére akár azonnali kiszállással is, 0-24-ben, egész évben. Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazánnal való fűtés a ma itthon megtalálható fűtési módszerek egyik leggazdaságosabb, legtakarékosabb megoldása, mert a füstgázban rejlő rejtett hőenergiát is visszanyerik. Mivel az ebből adódó plusz energiát is felhasználja a készülék, sokat spórolhatunk vele. Cégünk szakemberei immáron 20 éve foglalkoznak a kondenzációs gázkazánnal, márkától függetlenül. Örömmel vállalják a készülék javítását, beépítését, cseréjét, karbantartását egyaránt. 

Amennyiben még nem rendelkezik kondenzációs gázkazánnal de ilyet szeretne otthonában vagy munkahelyén, vagy már rendelkezik ilyen készülékkel és az javításra vagy karbantartásra szorul, esetleg lecserélné a régit, ne habozzon hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon a nap 24 órájában, az év bármely napján és állnak rendelkezésére akár azonnali kiszállással is, Budapesten és egész Pest megye területén.

Hívjon minket és mondja el, miben segíthetünk. Munkatársaink csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, mindazonáltal, nagy raktárkészlettel rendelkeznek, így amennyiben igény van rá, akár készüléket is tudnak biztosítani. Segítünk a gázkazán engedélyeztetésében is, amennyiben szükséges, illetve minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal, bármire is van szüksége a kondenzációs gázkazánnal kapcsolatban, mi örömmel segítünk mindenben.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket munkanapokon 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és mi örömmel segítünk!

Ajánlatkérés
Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazán jelenleg a legmodernebb gázkazán fajta. A kondenzációs gázkazán csak úgy, mint a turbós gázkazán egy zárt égésterű kazán. A zárt égéstérnek köszönhetően ennél a készüléknél nem történhet meg az, hogy a szénmonoxid vissza áramlik a légtérbe, ezzel mérgezést okozva. A kondenzációs gázkazánok rendkívül biztonságosak, így bárki számára jó választás ez a fajta készülék. A jelenleg érvényben lévő uniós rendeletek értelmében ma már csak és kizárólag kondenzációs gázkazánokat lehet beszerelni. 

Meg van határozva, hogy milyen hatásfokú kazánokat lehet forgalmazni, és ennek csak a kondenzációs gázkazánok felelnek meg. Így ha felújítás, kazán csere vagy kazán beépítés előtt áll akkor biztos, hogy csak kondenzációs kazánt szereltethet majd be.Cégünk vállalja a kondenzációs gázkazánoknak a teljeskörű ellátását. Vállalunk szerelést, javítást, a bekötést, a cserét, a karbantartást és mindent, ami a kondenzációs gázkazánokhoz kapcsolódik. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha kondenzációs gázkazánt szeretne! Várjuk megkeresését.

Kondenzációs gázkazán működése

A kondenzációs gázkazánnak a működése a turbós gázkazánnak a működésén alapul. A gáz elégetéséig a folyamat lényegében ugyanaz, azonban az ezt követő folyamatok különböznek. A turbós kazánoknál keletkezik egy magas hőmérsékletű füstgáz, amely az égés végeztével eltávozik a készülékből a kéményen keresztül. A kondenzációs kazán azonban felhasználja ezt a magas hőmérsékletű égésterméket. 

A készülék visszatartja ezt az anyagot és a párologtatás miatt energia szabadul föl, amelyet feltud használni a készülék. Így egy sokkal alacsonyabb hőmérsékletű végtermék távozik, ezáltal sokkal környezetbarátabb a készülék. De ami a legnagyobb előnye az az, hogy a kondenzációs gázkazánnal lehet spórolni, hiszen a nagyobb hatásfok miatt sokkal kevesebb gázzal is fel lehet fűteni a házat vagy lakást. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha kondenzációs gázkazánt szeretne beszereltetni az otthonába.

Kondenzációs gázkazán működése
Kondenzációs gázkazán bekötése

Kondenzációs gázkazán bekötése

A kondenzációs gázkazán bekötése mindenesetben egy előzetes helyszíni vizsgálattal kezdődik. Ilyenkor felmérjük az otthonát, alapos vizsgálatot tartunk. Segítünk kiválasztani a kondenzációs gázkazán, az otthona és a saját igényei alapján. Ezt követően egy gáztervezőnek el kell készítenie a gáztervet, amelyet a szolgáltatónak el is kell fogadni. Ha a szolgáltató elfogadja a gáztervet, akkor egy kéményseprőnek megelőzően és utólagosan is egy ellenőrzést kell tartania.

Ezt követően ellehet végezni a kondenzációs gázkazánnak a bekötését. A bekötés során a törvényi előírásoknak megfelelően szereljük be a készüléket. Ha kondenzációs gázkazánt szeretne beszereltetni az otthonába akkor kérjük keressen fel minket. Mi nem csak, hogy tökéletesen beszereljük, hanem a későbbiekben is számíthat ránk, hiszen mi vállaljuk a készüléknek a karbantartását is. Keressen fel minket bizalommal!

Kondenzációs gázkazán kéménye

A kondenzációs gázkazánok esetében a kéményt szinte mindig át kell alakítani. A nyílt égésterű gázkazánokhoz való kémény egyáltalán nem jó, a turbósok esetében is szükséges az átalakítás. Ha turbós készüléke van/volt, akkor van lehetőség egy átmeneti megoldásra, amikor nem kell a kéményt átalakítani, azonban a kémény átalakítást nem lehet megúszni, előbb-utóbb el kell végeztetni. 

Ha szeretné további részleteket megtudni a kémény átalakításról, akkor mindenképp keressen fel minket bizalommal. Hosszú ideje foglalkozunk már kondenzációs kazánok beszerelésével, így nagy rálátásunk van a kémény átalakításra is.

Kondenzációs gázkazán kéménye
Milyen kondenzációs kazánt vegyek?

Milyen kondenzációs kazánt vegyek?

Először is fontos megnézni a kondenzációs kazánoknak az árát. Megtudunk különböztetni magas, közép és alacsony kategóriákat. Elsőkörben mindig az számít, mennyit szánunk a kazánra. Az alacsony árkategóriának az egyértelmű előnye az, hogy elérhető áron van, ez talán még belefér a legtöbb családi kasszába. Hátránya az, hogy nem biztos az, hogy jó minőségű a készülék, az olcsóbb anyagok miatt a készülék hamarabb meghibásodhat.

Az arany középutat nyilván a közép árkategória jelenti. Itt már bőven találhatunk olyan készülékeket, amelyek megbízhatóak, jól fognak működni, azonban az áruk nem jelent nagy megterhelést. A magas árkategóriájú készülékek esetében biztosak lehetünk abban, hogy tökéletes készüléket fogunk kapni. Itt már nagyon sok minden automatizálva van, számos extrát találhatunk, profi vezérlésről van szó. Ami problémát jelenthet, hogy szinte exkluzív termékekről van szó, így a későbbi javítás az alkatrész beszerzés szempontjából nehézkes lesz.

A kondenzációs kazánnál el kell dönteni azt is, hogy csak fűtésre legyen alkalmas vagy melegvíz ellátásra is. Ha melegvíz ellátásra is, akkor el kell dönteni, hogy átfolyós vagy tárolós vízmelegítésről legyen szó. Ha nem tudja eldönteni, akkor egy előzetes helyszíni felmérés során segítünk Önnek dönteni. A kondenzációs kazán jó választás a padlófűtéshez, a falfűtéshez, valamint a radiátorokhoz is. Azonban mindenképp érdemes megvizsgálni az épületnek a szigetelését, hiszen a szigetelésen rendkívül sok minden tud múlni. Kérjük keressen fel minket, hogyha további kérdései lennének a kondenzációs gázkazánnal kapcsolatban.

Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs gázkazán

Igénybe venné a segítségünket?

Hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja munkatársunkat és mi örömmel segítünk önnek.

Garanciát vállalunk

Minden munkánkra számlát és garanciát biztosítunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az ön rendelkezésére.

Időpont egyeztetés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Kondenzációs gázkazán Budapest és Pest megye egész területén!

Hívjon minket és mi szívesen segítünk önnek.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463