Kondenzációs kazán bekötése

A kondenzációs kazánok beépítése egy hozzáértést igénylő folyamat. Budapest egész területén, szakképzett munkatársainkkal, garanciálisan vállaljuk kondenzációs kazánok beépítését, és a hozzájuk tartozó fűtésrendszer tervezését, korszerűsítését.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán bekötése Kondenzációs kazán bekötése

Ha kondenzációs kazán bekötésén gondolkozik, akkor a legjobb helyen jár. Szakképzett munkatársaink hozzáértése, és a munkájukra vállalt garancia a biztosíték arra, hogy Ön biztos kezekben tudhassa fűtése korszerűsítését.


Kondenzációs kazánt, de milyet?

Ahhoz, hogy a legjobb döntést meghozzuk, több tényezőt meg kell vizsgálni. Milyen márkájú készüléket válasszunk? Vannak ismertebb márkák, azonban többször találkoztunk már olyan esettel, amikor az ügyfél kiválasztott egy ismert márkájú, számára szimpatikus készüléket, de mikor megvizsgáltuk az ingatlan adottságait, egy számára sokkal kiszámíthatóbb teljesítményűt tudtunk ajánlani. 

Azt javasoljuk, hogy kérje ki szakértőink tanácsát, már a készülék választásával kapcsolatban is, akik egy személyes látogatás alkalmával elvégzett felmérés során, minden tényezőt figyelembe véve, az Ön igényeihez leginkább alkalmas teljesítményű és funkciójú készülékét fogják javasolni.

Kondenzációs kazán szerelés Budapesten

Ahhoz, hogy egy kondenzációs kazán beépíthető legyen, a fűtési rendszert is korszerűsíteni szükséges. Ne feledkezzünk meg a kéményről sem! Munkatársaink az első pillanattól kezdve hozzáértő tanácsokkal látják el Önt erről a folyamatról. Rossz, vagy helytelen kérdés nincsen, csak megválaszolatlan, szoktuk mondani... Egy időpont egyeztetés után, kollégáink felkeresik Önt otthonában, hogy az első helyszíni felmérés alkalmával szemrevételezzék az elvégezni szükséges korszerűsítéseket, majd szükség esetén a tervezéssel és az engedélyeztetéssel együtt, gyorsan és szakszerűen kiépítik, vagy korszerűsítik a rendszert, és beépítik a kondenzációs kazánt. Budapest összes kerületében rövid határidővel vállaljuk az Ön kondenzációs kazánjának beépítését is garanciával!

Kollégáink igény esetlén beszerzik, és a beépítés napján a helyszínre szállítják az új kondenzációs kazánt, ha régi kazán kerül leszerelésre, annak elszállításáról is gondoskodnak Ön helyett!

Kondenzációs kazán szerelés Budapest
Kondenzációs kazán karbantartás

Kondenzációs kazán karbantartás

Annak érdekében, hogy az Ön kondenzációs kazánja hosszú hosszú évekig hűségesen kiszolgálja, évente egyszer alá kell vetni egy alapos karbantartásnak. A karbantartás során munkatársaink kellő szakértelemmel, alaposan átvizsgálják a készüléket, az ahhoz csatlakoztatott rendszerrel egyetemben, Mivel munkatársaink  minden esetre felkészülve érkeznek Önhöz, így, ha bármilyen apró meghibásodást, vagy hiányosságot tapasztalnak, azt azonnal helyre tudják állítani. Ha Ön minden évben elvégezteti a karbantartási munkálatokat, biztos lehet benne hogy kazánja hosszú élettartamú lesz.

Ha mégis „gáz van”...

Ha valaki elég tapasztalt ezen a téren, akkor azok mi vagyunk, munkatársainkkal együtt. Mivel egy gázkészülék meghibásodása nem tréfa, és ha nincs kellő gyorsasággal orvosolva, tragédiához vezethet, ezért ügyfélszolgálatunk bármikor hívható, kollégáink éjjel-nappal, akár hétvégén, és ünnepnapokon is kimennek a hibát helyreállítani. 

Első a biztonság

Minden általunk elvégzett munka során, kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra. Gázzal dolgozunk, ezért ez elengedhetetlen. Cégünk rövid határidővel, a lehető leggyorsabban próbálja az általa elvállalt munkálatokat elvégezni, azonban arra mindig nagyon vigyázzunk, hogy a gyorsaság soha ne mehessen munkánk minőségének a rovására. Célunk, hogy munkánk során csak elégedett és boldog ügyfeleket hagyjunk magunk mögött, ezért biztos lehet benne, hogy ha ránk bízza kondenzációs kazánjának a beszerelését, nem fog csalódni.

Gázkészülékeivel kapcsolatos teendőket ne bízza képzetlen ezermesterekre! A mi munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik kellő gondossággal, biztonságosan végzik el gázkészüléke javítását, vagy beépítését.

Kondenzációs kazán beépítés
Kondenzációs kazán beépítés

Gázkészülékek teljes körű kiszolgálása, egy helyen

A kondenzációs kazánok beépítése, karbantartása, meghibásodás esetén javítása és cseréje mellett, cégünk más típusú gázkészülékek teljes körű ellátását is vállalja. Munkatársaink minden esetben szakképzett és tapasztalt szakemberek. Vállaljuk gázkonvektorok, cirkók, gáztűzhelyek és egyéb készülékek javítását, cseréjét, beszerelését, garanciával. Magyarországon nincs arra vonatkozó törvényi szabályozás, hogy ki üzemelhet be egy gáz készüléket, azonban nyilván Ön is egyetért abban, hogy ezek a munkálatok hozzáértést igényelnek. Ha képzetlen ezermester végzi el ezeket, annak a vége akár tragédia is lehet. Nálunk a biztonság az első. És Önnek? Hívja ügyfélszolgálatunkat még ma, hogy Önhöz is mielőbb odaérjenek munkatársaink!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés