Kazánszerelési szolgáltatások

Kazánszerelési szolgáltatásaink közé tartozik a kazán javítása, szerelése, karbantartása, cseréje és beszerelése is. Pest megyében állunk rendelkezésére 0-24-ben, egész évben, azonnali kiszállással. Kedvező áron dolgozunk, számlát és garanciát adunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazánszerelési szolgáltatások Kazánszerelési szolgáltatások

Kazánszerelési szolgáltatások

A kazánszerelési szolgáltatások közé tartozik a kazán javítása, szerelése, karbantartása, cseréje és beszerelése, beépítése egyaránt. Legyen szó álló vagy fali kazánról, kombi vagy kondenzációs készülékről vagy bármilyen más gázkazánról, cégünk profi gáz- és fűtésszerelői örömmel vállalják az ezen készülékekkel való munkálatokat. Szakembereink egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és márkafüggetlenül dolgoznak.

Ezen szolgáltatások bármelyikéhez, kollégáink csak kiváló minőségű alkatrészeket használnak, saját raktárkészletről, mindazonáltal, örömmel biztosítanak készüléket is, ha netán cserére van szükség vagy beépítésre, beszerelésre. Amennyiben rendelkezik bármilyen kazánnal otthonában vagy munkahelyén és azzal bármilyen probléma merül is fel, vagy nem rendelkezik, de szeretne, hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és mi garantáltan segítünk mindenben, kedvező áron.

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére egész Pest megyében, a nap 24 órájában, egész ében és örömmel vállalnak akár azonnali kiszállást is. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Cégünk munkatársai megbízhatóan, precízen és biztonságosan dolgoznak. Amennyiben ilyen kazánszerelőt keres, hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket munkanapokon 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és mi örömmel segítünk!

Ajánlatkérés
Kazánszerelési szolgáltatások

Kazánszerelési szolgáltatások

Cégünk Budapest egész területén azonnali rendelkezésre állással várja ügyfeleit. Amennyiben kazánja meghibásodik, azonnal értesítsen minket, mert a gáz nem játék, ahogy mondani szoktuk. Budapest összes kerületében vállaljuk kondenzációs kazánok szakszerű telepítését és beszerelését, fűtésrendszerek korszerűsítését. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, probléma esetén pedig riaszthatóak vagyunk. Amennyiben gondja akad és gáz van, telefonon keressen minket! A lehető leghamarabb igyekszünk a helyszínre sietni.

Vállaljuk a kondenzációs kazánra történő korszerűsítés esetén a munkálatokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy új típusú kazánra lehessen váltani a régit. Korszerűsítési tervei esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a leggazdaságosabb és legmegfelelőbb megoldást tudjuk Önnek felkínálni!

Gázfűtés korszerűsítés

Rengeteg olyan ingatlan található még a fővárosban is, ahol hagyományos típusú fűtésrendszer gondoskodik az otthon melegéről. Nagy gond nem lenne ezzel, hiszen a maguk idejében ezek is megbízhatóak voltak, azonban mára már elavult rendszereknek minősülnek, és akkor is érdemes a korszerűsítést megfontolni, ha még nem lépett fel probléma.

Nem érdemes megvárni, míg az elavult rendszer csődöt mond, hiszen annak komoly baleset is lehet az eredménye, ám meghibásodás nélkül is sokat spórolhatunk, ha korszerűsítünk, mert bár egyszer be kell rá ruházni, azonban rendkívül hamar megtérül a befektetésünk, mivel jóval alacsonyabb számláink fognak érkezni havonta a jövőben. Magyarországon, és az Európai Unióban már csak kondenzációs gázkazánra lehetséges a korszerűsítés, és az elavult kazánokat is ilyenre szükséges cserélni.

Gázfűtés korszerűsítés
Kondenzációs gázkazán beszerelése

Kondenzációs gázkazán beszerelése

Vállaljuk kondenzációs gázkazánok szakszerű és garanciális beszerelését, melyet rajtunk keresztül is megvásárolhat, ezen kívül pedig a régi, elavult készüléke elszállításáról is gondoskodunk. Szolgáltatásunk teljes körű és minőségi. 

Miért jó a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazánok több okból térülnek meg, hiszen egyrészt rendkívül energiatakarékos az égéstermék felhasználásuk, mivel a maguk által előállított hőből újrahasznosítanak, így fogyasztásuk töredéke elődeiknek. Azonban a spóroláson kívül talán sokkal fontosabb az a tény, hogy mivel teljes mértékben zárt égéstérrel rendelkeznek, valamint a keletkező égésterméket is így vezetik el, kiküszöbölik a szén-monoxid mérgezés kockázatát, mely sajnos minden télen szedi áldozatait. Emellett környezetvédelmi szempontból is rendkívül tudatos választás. 

Gázkazán karbantartás

Akinek gázzal üzemelő készüléke van, annál elengedhetetlen, hogy évente legalább egy alkalommal egy átfogó karbantartásnak ne vesse alá a készüléket, hiszen csak ekkor garantálható annak megbízhatósága. 

A gázkazánokat, és más gázzal üzemelő berendezéseket évente legalább egy alkalommal karban kell tartani. Karbantartás során kollégáink szakszerűen ellenőrzik a kazán üzemképességét, a szükséges alkatrészeket cserélik. Legkésőbb fűtési szezon előtt kérjen karbantartást, de a szezon végeztével is elvégezhető.

Gázkazán karbantartás
Kondenzációs gázkazán javítás, avagy ha "Gáz van"

Kondenzációs gázkazán javítás, avagy ha "Gáz van"

Ha egy gázkészülék meghibásodik, az soha nem tréfadolog tárgyát képezi, hiszen a háztartásunkban felhasznált anyagok közül a legveszélyesebbről van szó. Amennyiben a kazán, vagy konvektor meghibásodik, első dolga az legyen, hogy amennyiben erre lehetősége van, a gáz főcsapot zárja el, ezzel megelőzve az esetleges szivárgás veszélyét. Természetesen minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, de bármilyen típusú kondenzációs kazán javítását vállaljuk, márkafüggetlenül. 

Ha bármilyen észrevétele támad, hogy a kazán nem megfelelően működik, inkább ellenőriztesse le, minthogy ezért kelljen aggódnia, netán a legdermesztőbb hidegben fűtés, esetleg meleg víz nélkül maradnia a családnak, mely bár elvileg nem életveszélyes, azonban volt már rá példa sajnos, hogy időse emberek sajt otthonaikban hűltek ki, kazán eredetű meghibásodás miatt. Hívjon minket bizalommal.

Kazánszerelési szolgáltatások
Kazánszerelési szolgáltatások
Kazánszerelési szolgáltatások
Kazánszerelési szolgáltatások
Kazánszerelési szolgáltatások
Kazánszerelési szolgáltatások

Igénybe venné a segítségünket?

Hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja munkatársunkat és mi örömmel segítünk önnek.

Garanciát vállalunk

Minden munkánkra számlát és garanciát biztosítunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az ön rendelkezésére.

Időpont egyeztetés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Kazánszerelési szolgáltatások Budapest és Pest megye egész területén!

Hívjon minket és mi szívesen segítünk önnek.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463