Kazánszerelési szolgáltatások

Cégünk Budapest egész területén áll az Önök rendelkezésére, ha gázról van szó. Vállaljuk komplett fűtésrendszerek korszerűsítését, a tervezéstől a kivitelezésig, kondenzációs gázkazánok telepítését, karbantartását és javítását is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazánszerelési szolgáltatások Kazánszerelési szolgáltatások

Kazánszerelési szolgáltatások

Cégünk Budapest egész területén azonnali rendelkezésre állással várja ügyfeleit. Amennyiben kazánja meghibásodik, azonnal értesítsen minket, mert a gáz nem játék, ahogy mondani szoktuk.

Budapest összes kerületében vállaljuk kondenzációs kazánok szakszerű telepítését és beszerelését, fűtésrendszerek korszerűsítését. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, probléma esetén pedig riaszthatóak vagyunk. Amennyiben gondja akad és gáz van, telefonon keressen minket! A lehető leghamarabb igyekszünk a helyszínre sietni. 

Vállaljuk a kondenzációs kazánra történő korszerűsítés esetén a munkálatokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy új típusú kazánra lehessen váltani a régit. Korszerűsítési tervei esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a leggazdaságosabb és legmegfelelőbb megoldást tudjuk Önnek felkínálni!

Gázfűtés korszerűsítés

Rengeteg olyan ingatlan található még a fővárosban is, ahol hagyományos típusú fűtésrendszer gondoskodik az otthon melegéről. Nagy gond nem lenne ezzel, hiszen a maguk idejében ezek is megbízhatóak voltak, azonban mára már elavult rendszereknek minősülnek, és akkor is érdemes a korszerűsítést megfontolni, ha még nem lépett fel probléma. 

Nem érdemes megvárni, míg az elavult rendszer csődöt mond, hiszen annak komoly baleset is lehet az eredménye, ám meghibásodás nélkül is sokat spórolhatunk, ha korszerűsítünk, mert bár egyszer be kell rá ruházni, azonban rendkívül hamar megtérül a befektetésünk, mivel jóval alacsonyabb számláink fognak érkezni havonta a jövőben. Magyarországon, és az Európai Unióban már csak kondenzációs gázkazánra lehetséges a korszerűsítés, és az elavult kazánokat is ilyenre szükséges cserélni.

Gázfűtés korszerűsítés
Kondenzációs gázkazán beszerelése

Kondenzációs gázkazán beszerelése

Vállaljuk kondenzációs gázkazánok szakszerű és garanciális beszerelését, melyet rajtunk keresztül is megvásárolhat, ezen kívül pedig a régi, elavult készüléke elszállításáról is gondoskodunk. Szolgáltatásunk teljes körű és minőségi. 

Miért jó a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazánok több okból térülnek meg, hiszen egyrészt rendkívül energiatakarékos az égéstermék felhasználásuk, mivel a maguk által előállított hőből újrahasznosítanak, így fogyasztásuk töredéke elődeiknek. Azonban a spóroláson kívül talán sokkal fontosabb az a tény, hogy mivel teljes mértékben zárt égéstérrel rendelkeznek, valamint a keletkező égésterméket is így vezetik el, kiküszöbölik a szén-monoxid mérgezés kockázatát, mely sajnos minden télen szedi áldozatait. Emellett környezetvédelmi szempontból is rendkívül tudatos választás. 

Gázkazán karbantartás

Akinek gázzal üzemelő készüléke van, annál elengedhetetlen, hogy évente legalább egy alkalommal egy átfogó karbantartásnak ne vesse alá a készüléket, hiszen csak ekkor garantálható annak megbízhatósága. 

A gázkazánokat, és más gázzal üzemelő berendezéseket évente legalább egy alkalommal karban kell tartani. Karbantartás során kollégáink szakszerűen ellenőrzik a kazán üzemképességét, a szükséges alkatrészeket cserélik. Legkésőbb fűtési szezon előtt kérjen karbantartást, de a szezon végeztével is elvégezhető.

Gázkazán karbantartás
Kondenzációs gázkazán javítás, avagy ha "Gáz van"

Kondenzációs gázkazán javítás, avagy ha "Gáz van"

Ha egy gázkészülék meghibásodik, az soha nem tréfadolog tárgyát képezi, hiszen a háztartásunkban felhasznált anyagok közül a legveszélyesebbről van szó. Amennyiben a kazán, vagy konvektor meghibásodik, első dolga az legyen, hogy amennyiben erre lehetősége van, a gáz főcsapot zárja el, ezzel megelőzve az esetleges szivárgás veszélyét. 

Természetesen minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, de bármilyen típusú kondenzációs kazán javítását vállaljuk, márkafüggetlenül. Ha bármilyen észrevétele támad, hogy a kazán nem megfelelően működik, inkább ellenőriztesse le, minthogy ezért kelljen aggódnia, netán a legdermesztőbb hidegben fűtés, esetleg meleg víz nélkül maradnia a családnak, mely bár elvileg nem életveszélyes, azonban volt már rá példa sajnos, hogy időse emberek sajt otthonaikban hűltek ki, kazán eredetű meghibásodás miatt. Hívjon minket bizalommal.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés