Kondenzációs kazán korszerűsítés

Cégünk kedvező áron, magas színvonalú kivitelezéssel valósítja meg korszerűsítési terveit! Kérje ingyenes helyszíni vizsgálatunkat, mely során szakértőnk felméri, hogy milyen típusú kazán felel meg a legjobban mind az Ön, mind otthona igényeinek.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán korszerűsítés Kondenzációs kazán korszerűsítés

Kondenzációs kazán korszerűsítés

A kondenzációs kazán sokkal kevésbé terheli szennyező anyagokkal a környezetet, mint a hagyományos turbós kazánok és az érvényben lévő klímavédelmi rendeletek értelmében újonnan már csak ilyen készülék telepíthető újonnan.

A kondenzációs kazánok emellett rendkívül gazdaságosan üzemeltethetők, hiszen ahogy a nevükben is szerepel, kondenzációs üzemmódban képesek működni. Ilyenkor a maguk által termelt hőt újrahasznosítják, ezzel pedig sokkal kevesebb tényleges nyersanyagot, vagyis földgázt használnak az adott értékek eléréséhez.

Érdemes azonban vigyázni, hiszen ha nem megfelelően van megválasztva a kazán teljesítménye, akkor nem képes takarékos üzemmódban teljesíteni, mely esetben elmaradnak az alacsony összegű számlák, emellett pedig akár a kémény is eljegesedhet. Ha azt szeretné, hogy olyan szakember végezze el az Ön otthonában a korszerűsítést, aki érti a dolgát, akkor hívjon minket bizalommal, hiszen szakértőink magasan képzett, tapasztalt szakemberek. A korszerűsítési folyamatokat kedvező áron és garanciálisan valósítjuk meg. Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, mely nem tartalmaz rejtett költségeket! Hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kondenzációs kazán korszerűsítést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés