Kondenzációs kazán szervizelés

Meghibásodott kondenzációs gázkazánja? Ne bízza a javítást megbízhatatlan ezermesterekre, mert az egyrészt garancia megvonással járhat, másrészről pedig akár nagyobb kárt okozhat, mint amekkora eredetileg volt. Forduljon hozzánk a nap 24 órájában!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szervizelés Kondenzációs kazán szervizelés

Kondenzációs kazán szervizelés

A kondenzációs kazánok speciális ellátást igényelnek a hétköznapokban is, ha éves karbantartást, vagy felülvizsgálatot kell rajtuk végrehajtani. Amennyiben szervizelésre szorulnak, ez még fontosabb.

A régi hagyományos kazánok esetében sem volt a legokosabb ötlet, hogy ezermesterekkel végeztették el az apróbb beavatkozásokat, de egy olyan érzékenyebb és bonyolultabb szerkezet esetében , mint a kondenzációs kazán, kifejezetten ellenjavallt, hogy a szomszéd Pista bácsit kérjük meg arra, hogy nézzen rá a kazánra, mert valami nem stimmel.

A kondenzációs kazánok minden esetben szakszerű és hozzáértő ellátást igényelnek, főleg, ha valami miatt esetleg szervizelni kell a készüléket. Társaságunk márkafüggetlenül végzi el a kondenzációs kazánok szervizelését, melyet sürgős meghibásodás esetén akár azonnali kiszállással megjavítunk. A márkafüggetlen ellátás minden olyan készülékre vonatkozik, melyet valaha Magyarországon helyeztek forgalomba. Munkálatainkat kedvező áron és garanciálisan végezzük, hívjon minket a {phone} telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kondenzációs kazán szervizelést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés