Gázkazán hibák

Ha nem működik a gázkazán, akkor először érdemes szétnézni, hogy minden feltétel adott-e számára. Hálózat, biztosíték, őrláng rendben van? Esetleg a termosztát lett elállítva? Ha nincs meg a hiba oka, akkor érdemes szakembert hívni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán hibák Gázkazán hibák

Gázkazán hibák

A gázkazánk átmeneti üzemzavara mögött több ok is állhat. Első és legfontosabb ellenőrizni, hogy kap-e áramot a készülék, valamit a biztosíték ( sok esetben saját biztosítéka van) rendben van-e.

Érdemes ellenőrizni a termosztátot is, hátha csak véletlenül a gyermek arrébb tekerte és mindössze ennyi áll a hideg radiátorok hátterében, vagy mindössze a rendszer légtelenítését kell elvégezni. Ha azonban mindent rendben találunk, akkor érdemes szerelőhöz fordulni, hiszen a többi folyamatot, ellenőrzést, esetenként beavatkozást már jobb szakértőre bízni.

Amennyiben kénytelenek vagyunk szakemberhez fordulni, akkor mindenképp olyat válasszunk, aki a szervizelési feladatokban kellően jártas, hiszen ehhez gyakran nagyobb tapasztalat szükséges, mint egy bekötéshez, vagy egy karbantartáshoz. Előfordulhat, hogy egy meghibásodás időpontja, vagy jellege miatt sürgős beavatkozásra van szükésg. Ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal, hiszen akár azonnali kiszállással vállaljuk a javítási munkálatok elvégzését. Javítási munkálataikat is kedvező áron és garanciális feltételekkel végezzük el, hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gázkazán hibákt vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés