Kondenzációs kazán karbantartás

A kondenzációs kazánok karbantartása még fontosabb, mint a hagyományos kazánoké, hiszen annak hiányában akár oly mértékben hibásodhatnak meg, hogy rendkívül költséges lesz a javítás, ha egyáltalán lehetséges az. Hívjon minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán karbantartás Kondenzációs kazán karbantartás

Kondenzációs kazán karbantartás

A kondenzációs kazánokat minden évben ajánlott karbantartani. Ennek alkalmával átvizsgáljuk a készüléket, kitisztítjuk, ha szükséges, akkor kicseréljük az erre szoruló alkatrészeket.

Azonban egy még fontosabb művelet ilyenkor valósul meg, ez pedig nem más, mint a készülék felülvizsgálata. Ez a szakember általi ellenőrzés rendkívül fontos minden évben, hiszen ilyenkor bizonyosodnak meg arról, hogy a gázkészülék megbízhatóan működik, biztonságos a használata, amely így nem lesz baleset-, vagy életveszélyes.

A karbantartás költségei elenyészőek egy javítás, vagy egy készülékcsere árához képest. Számos alkalommal tapasztaljuk karbantartás során, hogy apró beavatkozások szükségesek. Olyan apró hibák ezek, melyek korábban nem okoztak gondot, később azonban a kazán meghibásodását okozhatják, mely egészen biztos sokkal drágább kiadást hoz magával, ha egyáltalán javítható lesz a készülék. Kérjük Önöket, hogy ne a karbantartáson spóroljanak, hívjanak időben, még a fűtési idény előtt!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kondenzációs kazán karbantartást vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés