Kazán légtelenítés

A kazán rendszerébe került levegő elsőre ártalmatlannak tűnő dolog, azonban amellett, hogy akár a lakás fele hideg maradhat miatta, sokkal nagyobb gondot is okozhat, hiszen a nyomán komoly rozsdásodás jelentkezhet, mely tönkreteszi a radiátort.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazán légtelenítés Kazán légtelenítés

Kazán légtelenítés

A kazánok rendszerébe a levegő többféleképpen képes bejutni. A radiátorok rossz lejtése, túl gyors utántöltés, vagy annak teljes hiánya, vagy a tágulási tartály is állhat a jelenség mögött. 

Azért nem hibaként említjük, mert egy egyszerű légtelenítéssel meg lehet oldani magát a jelenséget, azonban ha oly mértékű a levegő jelenléte a rendszerben, akkor az hibaként is jelentkezhet. Amíg csak csorgó hanggal jelzi finoman, hogy „Hahó, itt vagyunk mi, a kis légbuborékok!", addig komoly gondot nem okoznak (ha időben le van légtelenítve a rendszer), ám ha valahol egy kevés levegő a rendszerbe került, ott akár több is tud. 

A rendszerbe került levegő azért veszélyes, mert a nyomán komoly korrózió képes kialakulni, mely akár a radiátorok kilyukadásához és tönkremeneteléhez is vezethet, arról ugye nem is beszélve, hogy ha sok a levegő a rendszerben, akkor egyáltalán nem lesz hatékony a fűtés. Könnyen előfordul ebben az esetben, hogy az emeleten az össze fűtőtest hideg marad, vagy lakásunkban a rediátorok egyik fele hideg marad. Maga a légtelenítés nem egy roppant bonyolult feladat, ám ennek ellenére azt javasoljuk, hogy havíjon szakembert, mert nem csak a légtelenítést kell ilyenkor elvégezni, hanem azt a helyet feltérképeni és lezárni, ahol a levegő feltételezhetően bejutott a rendszerbe. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, tapasztalt munkatársaink gyorsan száműzik a levegőt és a problémát rendszeréből!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kazán légtelenítést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés