Kazán beüzemelés

A kazán beüzemelése egy összetett és bonyolult feladat, melyre minden esetben olyan szakembert kell felkérni, aki erre jogosult, különben garanciamegvonás lesz a büntetésünk. Kedvező áron üzemeljük be kazánját, forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazán beüzemelés Kazán beüzemelés

Kazán beüzemelés

Most ugrik a majom a vízbe, szoktuk mondani, amikor valamit először készülünk beindítani. A beüzemelés ugyanis egy elég jelentős pillanat, azonban számos olyan folyamat előzi meg, melyek felelnek az ominózus első bekapcsolás sikeréért.

Amikor egy gázkazánt bekötünk, akkor rendszerre és gázvezetékre csatlakoztatjuk, esetenként saját biztosítékot kap, vagy simán egy saját konnektort. Vannak azonban olyan finomhangolások, melyek azért felelnek, hogy a későbbi működés során ne legyen az otthon melegét adó készülékből egy életveszélyes és akár időzített bomba. 

Bár ez eléggé túlzónak hangzik, azonban ahhoz nem fér kétség, hogy egy helytelenül beállított és rosszul beüzemelt gázkészülék igenis életveszélyes helyzeteket idézhet elő. A beüzemelés során számos olyan feladatot végeznek el kollégáink, melyek kulcsfontosságúak ( pl.: levegőztetés, huzatmegszakító, vízhiány-biztosító). A másik fontos információ, hogy olyan márkák is találhatók a piacon, melyek akkor nyújtanak gyári garanciaidőt, ha hivatalos márkaszerviz, vagy pedig a márkával szerődött, vagyis egy adott márka bekötésére és szerelésére jogosult szerelő végzi el a munkálatokat. Ellenkező esetben sajnos garancia megvonás lehet a büntetés, ami még egy középkategóriás kazán esetében is nagy veszteség egy hiba esetén. 

Amennyiben Ön új kazánt szeretne, akkor kérje személyre szabott ajánlatunkat! Munkálatainkat kedvező áron és szerelési garanciával végezzük. Hívja ügyfélszolgálatukat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kazán beüzemelést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés