Kondenzációs gázkazán karbantartás

Mint minden gázkészülék esetében, a kazánoknál is fontos a rendszeres karbantartás. Az idényre való felkészítés készülékünknek is hasznos., hiszen megelőzhetők vele a meghibásodások, azonban a biztonság szempontjából is fontos.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán karbantartás Kondenzációs gázkazán karbantartás

Kondenzációs gázkazán karbantartás

Minden gázkészülék esetében elengedhetetlenül fontos a rendszeres karbantartás, mely nem csak a készüléknek tesz jót, de családunkat is sokkal nagyobb biztonságban tudhatjuk általa.

Ugyan a fejlett és korszerű technológiának hála napjainkban egyre biztonságosabb gázkészülékeket dobnak piacra a korábbi, nyílt égésterű, erősen gázszagú és veszélyes készülékekkel ellentétben, azonban attól, hogy a kor halad és a gépeink egyre modernebbek, ugyanúgy gázkészülékekről folyik a diskurzus. A gáz pedig nem játék, még akkor sem, ha egy hét nyelven beszélő, kacsalábon forgó legmodernebb berendezés kapcsán is kerül szóba.

Attól még ugyanúgy gázt fogyaszt a használathoz, így ugyanabba a besorolásba tartozik, még ha kevésbé is veszélyes, mint elődei. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy gázkészülékeinket ne hanyagoljuk el. A karbantartásra évente kerítsünk sort, hiszen ekkor kizárható, hogy úgy kezdjük el a fűtési szezont, hogy előtte nem lett a készülék leellenőrizve. Karbantartásért és idényre való felkészítésért forduljon hozzánk bizalommal, több évtizedes tapasztalattal végezzük el a beavatkozásokat. Munkálatainkat karbantartás esetében is kedvező feltételekkel végezzük el, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol időpontot is egyeztethet kollégánkkal.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kondenzációs gázkazán karbantartást vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés