Kondenzációs gázkazán javítás

Meghibásodott a kondenzációs kazán? Ki az, akit éjnek évadján, vagy ünnepnapon merjen hívni az ember, ha télvíz idején fog vacogtató hidegben arra ébred a család, hogy nincs fűtés és vacog mindenki? A válasz szerencsére egyszerű, minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán javítás Kondenzációs gázkazán javítás

Kondenzációs gázkazán javítás

A kondenzációs kazánok speciális működési elvüknek köszönhetően képesek sokkal energiatakarékosabban és kevesebb károsanyag kibocsátással üzemelni, mint elődeik.

Egy rendszeresen karbantartott készülékre nem jellemző a meghibásodás, azonban ez alapfeltétel, hiszen minden évben javasolt elvégezni. Amennyiben ennek ellenére mégis meghibásodik, mely néha sajnos előfordulhat, olyan szakemberhez érdemes fordulni, akinek nem csak a telepítésben, de a javításban is nagy tapasztalata van, hiszen érzékeny szerkezetek lévén a kondenzációs kazánok nem fogadnák hálával a régi jól bevált „csapjunk oda, ha nem működik elvet”.

Munkatársaink folyamatos továbbképzésben részesülnek annak érdekében, hogy az összes piacon lévő kondenzációs gázkazán szervizelési technológiáját elsajátítsák, így szolgáltatásainkat ezen a területen is bátran kínáljuk márkafüggetlenül. Javítási munkálatainkat kedvező áron, garanciálisan végezzük el, amennyiben sürgős beavatkozást igénylő hibajelenség áll fenn, akkor akár azonnali kiszállással vállaljuk a javítást, melyet az év bármely napján és a nap 24 órájában biztosítunk ügyfeleink számára. Forduljon hozzánk bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kondenzációs gázkazán javítást vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés