Gázkazán karbantartás

A kazánok életében a karbantartás az egyik legfontosabb momentum, hiszen enélkül elképzelhetetlen, hogy ne adjunk esélyt a meghibásodásnak. Évente legalább egy alkalommal kerítsen sort a karbantartási munkálatokra, lehetőleg szezon előtt!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán karbantartás Gázkazán karbantartás

Gázkazán karbantartás

A karbantartás egy olyan folyamat, mellyel új életet adunk készülékünknek. Karbantartás nélkül használni egy gázkazánt olyan, mintha olaj nélkül használnánk az autót, elmegy egy darabig, de előre borítékolható, hogy tönkre fog menni.

A kazánok esetében is ugyanez a helyzet, hiszen a karbantartás nélkül szinte pengeélen táncolunk, ami a megbízható működést illeti. Azonban a nagyobbik baj az, hogy a karbantartás hiányában oly mértékben meghibásodhat a készülék, hogy nem biztos a javíthatósága.

Minden gázkészülék, gázkazán esetében évente legalább egy alkalommal el kell végeztetni a karbantartási munkálatokat, mely során szakképzett munkatársaink ellenőrzik és kitisztítják a készüléket. Speciális mérőműszer segítségével különböző méréseket végeznek, melyekből kiderül, hogy biztonságos-e a kazán használata, nincs-e benne olyan alkatrész, mely cserére szorul. Ha lelkiismeretesen elvégezteti ezt minden évben, akkor biztos lehet benne, hogy hosszú évekig számíthat kazánjára! Hívja ügyfélszolgálatunkat és kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gázkazán karbantartást vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés