Gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálat

A gázkészülékeket 5, a csatlakozókat pedig 10 évente felül kell vizsgáltatni. Ennek kötelezettsége az ingatlantulajdonost terheli. A vizsgálatot csak olyan hivatalos gázszerelő végezheti el, akinek a felülvizsgálatra külön engedélye van.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálat Gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálat

Gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálat

A felhasználói gázkészülékek esetében 5 évente, a csatlakozókat tekintve pedig 10 évente felül kell vizsgálni, hogy biztonságos-e a használatuk, melyről az ingatlantulajdonosnak kell gondoskodnia.

Ezt a vizsgálatot nevezzük műszaki-biztonsági felülvizsgálatnak. Ezt csak olyan hivatalos szerelők végezhetik el, akik erre a felülvizsgálatara feljogosító engedéllyel rendelkeznek. A vizsgálatok során vizsgálják a biztonságot, az üzembe helyezéskor érvényben lévő szabályoknak való megfelelést, valamint a készülék és a csatlakozók állapotát.

A cégünk által alkalmazott gázszerelő szakemberek rendelkeznek a megfelelő feljogosító engedéllyel, minősítéssel és tapasztalattal ahhoz, hogy a műszaki-biztonsági felülvizsgálatot elvégezzék. Amennyiben Ön értesítést kapott, hogy el kell végeztesse a vizsgálatot, forduljon hozzánk bizalommal, munkálatainkat kellő körültekintéssel s kedvező áron végezzük el. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol munkatárunkkal időpontot tud egyeztetni a felülvizsgálattal kapcsolatban!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálatt vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés