Kazán fajták

A kazánokat számos szempont alapján oszthatjuk különböző csoportokba, hiszen megkülönböztetünk nyílt- és zárt égésterű, atmoszférikus, vagy túlnyomásos kazánokat is. Ha fűtéskorszerűsítést tervez, vagy kazánt telepítene, akkor forduljon hozzánk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazán fajták Kazán fajták

Kazán fajták

A kazánokat több szempontból tudjuk különböző típusok közé csoportosítani. Megkülönböztethetjük őket az égéstermék, az égéstér zárt jellege és a működési mecahnizmusuk alapján is.

A nyílt és a zárt égésterű kazánok közöztt a legalapvetőbb különbség, hogy az égéshez szükséges levegőt a lakás levegőjéből, vagy pedig egy visszaszellőző rendszeren keresztül a kinti környezetből nyerik. A nyílt égésterű gázkészülékek esetében alapos és rendszeres szellőzés biztosítása elengedhetetlen, míg a zárt égéstér esetében erre nincs szükség külön. Ugyanígy meg lehet különböztetni az égéstermék elvezetése szerint is, valamint csoportosíthatjuk őket atmoszférikus, vagy turbós kazáncsoportokba is.

A Nemzetközi Klímaegyezmény hatására rendelet fogalmaz arról, hogy új kazán telepítése esetén ma már csak zárt égésterű kazánokat lehetséges telepíteni, melyek kondenzációs mecahnizmus alapján működnek. Ezek a kazánok hatásmechanizmusuk miatt sokkal kevésbé szennyezik a környezetet, kevesebb égésterméket bocsátanak ki, mely a légkör védelme miatt rendkívül fontos előrelépés ezen a területen. Amennyiben Ön új kazán telepítését tervezi, vagy fűtésrendszerét korszerűsítené, forduljon hozzánk bizalommal! Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink kedvező áron, szerelési garanciával gondoskodnak otthona melegéről. Kérje ajánlatunkat, melyet űrlapunk kitöltésével is megtehet, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kazán fajtákt vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés