Gáztűzhely csere

A gáztűzhely cseréjét feltétlenül bízzuk szakemberre, hiszen ellenőrizni kell a hálózat és a csapok állapotát, mielőtt leveszik a régi készüléket és bekötik az újat. Kedvező áron, garanciával cseréljük ki régi készülékét, hívjon minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáztűzhely csere Gáztűzhely csere

Gáztűzhely csere

A gáztűzhely cseréje elsőre nem tűnik túl bonyolult feladatnak, azonban feltétlenül érdemes szakemberre bízni, mivel csere és bekötés előtt ellenőrizni szükséges a gázcsövek, csapok és a szigetelések állapotát. 

Amennyiben új gáztűzhely vásárlásán gondolkozik, vegye fel velünk a kapcsolatot! Régi készülékét szakszerűen távolítjuk el, majd az újat biztonságosan kötjük be. Minden gázkészülék csere, vagy bekötés esetében ellenőrizzük a hálózat állapotát, amennyiben szükséges, pótoljuk azokat a hiányosságokat, melyek miatt nem lenne biztonságos maga a bekötés, vagy a tűzhely használata.

Munkatársaink több tíz éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberek, akik számos gázkészülék cserét hajtottak már végre az évek során, így a gáztűzhelyek bekötését elvileg már rutinból végeznék, azonban mégsem teszik ezt. Miért nem? Mert úgy hisszük, hogy a gázkészülékek és a gázszerelés esetében nem megengedett rutinból eljárni. A gáz nem játék, így mindig, minden esetben nagy körültekintéssel és szakmai hozzáállással kezeljük a munkálatokat, legyen szó bármilyen gázkészülékkel kapcsolatos beavatkozásról. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje ajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gáztűzhely cseret vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés