Gáz gyorsszerviz

Abban bizonyára mind egyetértenek velünk, hogy a gázkészülékek meghibásodása gyors és hatékony beavatkozást igényel. Ezért alkottuk meg gáz gyorsszerviz szolgáltatásunkat, melynek köszönhetően így a lehető legrövidebb időn belül látjuk el a hibát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáz gyorsszerviz Gáz gyorsszerviz

Gáz gyorsszerviz

Amikor gáz van, akkor ott nincs mit tenni, mielőbb be kell avatkozni. Gáz gyorsszerviz szolgáltatásaink keretein belül akár másnap kiszállunk Önhöz, hogy megjavítsuk a keletkezett hibát.

A gázkészülékekben keletkezett hibák általában nem várhatnak túl sokat a szakemberre, éppen ezért gáz gyorsszerviz szolgáltatásunk keretein belül a lehető leghamarabbi időpontban felkeressük, hogy kijavítsuk a meghibásodást. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke, vagy kazánja nem megfelelően működik, esetleg elromlott, hívja ügyfélszolgálatunkat és a munkatársaink kiérkezéséig kerülje a készülék további használatát.

Munkatársaink magasan képzett, hivatalos minősítéssel rendelkező kollégák, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy a hibát gyorsan és hatékonyan hárítják el. Munkálatainkat Budapest összes kerületében, de akár Pest megyében is biztosítjuk, amennyiben erre igény érkezik. Kérje egyedi ajánlatunkat, melyet az igényekhez és az adott munkálathoz igazítunk minden esetben!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gáz gyorsszervizt vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés