Kondenzációs kazán szerelés

Az érvényben lévő európai és magyarországi rendeletek értelmében a hagyományos kazánokat egyelőre nem kötelező cserélni, azonban új készülékként csak kondenzációs gázkazán telepíthető a környezet védelmének érdekében. Kedvező áron telepítjük Önnek!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szerelés Kondenzációs kazán szerelés

Kondenzációs kazán szerelés

A kondenzációs kazánok hagyományos elődeikkel szemben számos előnnyel rendelkeznek. Sokkal kevésbé szennyezik a környezetet, ráadásul rendkívül gazdaságosan üzemeltethetők, ha megfelelően vannak kiválasztva.

Ugyanakkor, ha nem sikerül megfelelően megválasztani a teljesítményét, akkor mellé is nyúlhatunk, hiszen ha nem tud kondenzációs üzemmódban működni, a kisebbik problémánk lehet az, hogy nem csökkennek látványosan a fűtésszámláink, ennél azonban sokkal nagyobb gondot okozhat az, hogy az el nem párolgott kondenzációs folyadék a kémény eljegesedését is okozhatja.

Ha biztosra akar menni, akkor olyan szakembert kérjen fel erre a feladatra, akinek kellő szakértelme van ezen a területen. A társaságunk által foglalkoztatott munkatársak magasan képzett szakemberek, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kondenzációs kazánját kedvező áron, garanciális kivitelezéssel telepítjük be otthonába, a szükséges tervezési és egyéb korszerűsítési munkálatokkal együtt. Kérje egyedi ajánlatunkat és akár ingyenes helyszíni felmérésünket! Hívjon minket bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kondenzációs kazán szerelést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés