Kondenzációs kazán telepítés

A kondenzációs gázkazánok kiváló példát statuálnak azzal kapcsolatban, hogy a kötelező dolgok néha bizony jól is elsülhetnek. Egy érvényben lévő klímavédelmi egyezménynek köszönhetően ugyanis új gázkazánként csak ilyen típusú készülékek telepíthetők.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán telepítés Kondenzációs kazán telepítés

Kondenzációs kazán telepítés

A kondenzációs kazánok egyre több családban szolgáltatják az otthon melegét, népszerűségüknek pedig több oka is van.

Egyrészt az, hogy gázkazánként Magyarországon is az érvényben lévő rendeletek értelmében már csak ilyen típusú kazán telepíthető újonnan, másrészt pedig azért, mert valójában ezzel a rendelkezéssel rengeteget spórolnak tulajdonosaiknak amellett, hogy a környezetet is sokkal kevésbé terhelik, mint hagyományos turbós elődeik.

A kondenzációs kazánok, ahogyan az a nevükben is benne szerepel, kondenzációs alapelven üzemelnek, ennek köszönhetően hatásfokuk messze megelőzi korábbi társaikét, azonban a fogyasztás a működési elvnek köszönhetően a korábbit meg sem közelíti, sőt, akár annak a töredéke is lehet. Természetesen, mint minden jól sikerült fejlesztésnek, némi ára ennek is van, hiszen egy kondenzációs gázkazán bekötéséhez szükségesség válhat a kémény és a fűtési rendszer korszerűsítése, az a tény viszont gyorsan megvigasztal bennünket, hogy a beruházás ára akár pár éven belül képes megtérülni. Hívjon minket bizalommal, kedvező áron, garanciálisan telepítjük új kondenzációs kazánját!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Kondenzációs kazán telepítést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés