Kazán szerelés

Ön még nem rendelkezik kondenzációs kazánnal? Javasoljuk, hogy vegye fontolóra fűtése korszerűsítését! A régi kazánok azon felül, hogy magas számlákat generálnak minden hónapban, gyakran egyéb kiegészítést igényelnek az optimális hőmérséklet érdekében.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazán szerelés Kazán szerelés

Kazán beszerelés

Pár éve született egy Európai Uniós rendelet, mely alapján kazáncsere, vagy beszerelés esetén, már csak az új, kondenzációs kazánok engedélyezettek. Bár ez elsőre ijesztően hangzik, ugyanakkor minden szempontból sokkal előnyösebb... 

A rendelet bevezetésének több oka volt, mivel zárt égésterű, és zárt égéstermék elvezetésű rendszereik életvédelmi szempontból összehasonlíthatatlanok a korábbi kazánokkal. Szinte nullára csökkentette a szén-monoxidmérgezés lehetőségét. Bevezetésének másik nagyon fontos oka, hogy elődeihez képest a töredéke a káros-anyag kibocsátás, ezáltal környezetvédelmi szempontból és indokolt volt a váltás. A harmadik, szintén nem elhanyagolható előnye, hogy sokkal inkább pénztárcabarát megoldást kínál.

Ritkán fordul elő, hogy korábbi fűtésrendszerünk alkalmas, az újabb típusú kondenzációs kazánnal üzemelő rendszer kiépítésére. Gyakran az egész rendszert újra kell modernizálni és a korábbi fűtésekkel használt kémények nagy része alkalmatlan kondenzációs kazánnal való fűtésre. Önnek azonban nem kell aggódnia, mivel munkatársaink minden lépésben segítik Önt. Leellenőrzik, igény esetén felújítják elavult fűtési rendszerét, hogy az alkalmas legyen kondenzációs kazán befogadására.

Mi is az a kondenzációs gázkazán, és milyen elven működik?

Kondenzációval saját háztartásunkban is mindennap találkozunk, még ha nem is tudjuk pontosan mit jelent ez. Kondenzáció jön létre akkor is, hogyha fedő alatt főzzük a levest, és a keletkezett pára lecsapódik. A kondenzációs kazán is hasonló elven működik. 

Egyik pozitív tulajdonsága, hogy zárt égésterű, ezáltal sokkal biztonságosabb. Másik nagy előnye, hogy az égéstermék elvezetése is zártan, azonban speciális módon történik. Az égéstermék páratartalma a kondenzáció jegyében lecsapódik, mindezt olyan hőmérsékleten teszi, amikor még energiaforrásként és kiválóan hasznosítható, ennek köszönhetően rendkívül energiatakarékos.

Kondenzációs kazán
Kondenzációs kazán, a takarékos befektetés

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe kazán választáskor?

Azonban nem elég a fűtés típusán belül eldöntenünk, hogy kondenzációs kazánt szereltünk be. Választáskor több szempontot érdemes figyelembe venni. Nem mindegy, hogy mekkora és milyen tulajdonságokkal bíró házat, vagy lakást szeretnénk vele energiatakarékosan fűteni. Kollégáink szakszerű tanácsot adnak arról, hogy milyen teljesítményű és típusú kazánt érdemes választani. A legnagyobb gyártókkal szorosan együttműködve, munkatársaink képesítéssel és engedéllyel rendelkező telepítői a legelismertebb márkájú kondenzációs kazánoknak, melyekre kiterjesztett garanciát tudunk biztosítani. 

Miért éri meg kondenzációs kazánra váltani?

Mert amellett, hogy egyszeri beruházással évtizedekre biztosítja a fűtésrendszer megbízhatóságát, a fűtésszámlák is csökkennek, befektetése pár éven belül megtérül. Ráadásul környezetkímélő tulajdonságainak köszönhetően Ön is elmondhatja magáról, tett valamit gyermekei élhetőbb jövőjéért. 

Kazán szerelés Budapesten

Ha nem hajlandó a kompromisszumokra, bízza fűtését a profikra! Budapest összes kerületében garanciával vállaljuk kondenzációs kazánok beszerelését, javítását, cseréjét és karbantartási munkálatait.

Budapest teljes területén vállaljuk kondenzációs kazánok beépítését, javítását, karbantartását és cseréjét. Ha Ön olyan céget keres, ami a tervezéstől, a javításon át, a komplett kivitelezésig áll a rendelkezésére, akkor megtalálta amit keresett. Célunk minden esetben az, hogy Ön maximálisan elégedett legyen szolgáltatásainkkal. Szakképzett munkatársaink sok éves tapasztalattal, igényes, magas színvonalú munkát végeznek, melyre minden esetben garanciát vállalunk.

Kazánszerelés Budapesten
Kondenzációs kazán tudnivalók

Kazán tudnivalók

Még kondenzációs kazánból is létezik többféle. Megkülönböztetünk alap funkciós kondenzációs kazánt, és kombinált kondenzációs kazánt. Míg az előbbi csak a fűtésünkről gondoskodik, addig az utóbb említett kombi kazánok meleg víz ellátásunkat is biztosítják. Ezekből is létezik átfolyós és tárolós rendszerű. Legtöbben az átfolyós rendszerűt választják kedvezőbb ára miatt. Márkáját tekintve sem mindegy, hogy milyet választunk. Érdemesebb kicsit nagyobb beruházással egy minőségi terméket megvenni, akár kiterjesztett garanciával, mint a piacon fellelhető legolcsóbbat beszerezni, ami nem biztos hogy a későbbiekben elég megbízható lesz. Munkatársaink segítenek Önnek a legkedvezőbb árú, és az Ön igényeihez mérten a legideálisabb típusú kazánt megtalálni. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés