Vízmelegítő javítás

A vízmelegítők ritkán hajlamosak a meghibásodásra, ha rendszeresen és lekiismeretesen karban vannak tartva. Amennyiben mégis előfordul, úgy fontos, hogy tapasztalt szakemberhez forduljunk, aki a helyszínre érkezve nem csak találgat, hanem megjavítja.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Vízmelegítő javítás Vízmelegítő javítás

Vízmelegítő javítás

Többféle típusú vízmelegítő van napi használatban a háztartásokban. Főleg tárolós és átfolyós típusaikat különböztetjük meg. Ugyanúgy, mint minden más gázkészülék esetében, a vízmelegítőknél is nagyon fontos, hogy évente sort kerítsünk a karbantartásukra.

A karbantartás a meghibásodások túlnyomó többségét képes megelőzni, hiszen a műszeres mérés, melyet alkalmazunk az ellenőrzés során, segít olyan hibák kiszűrésében, melyek a későbbiekben akár meghibásodáshoz is vezethetnének. A cél pedig több okból is az, hogy egy hibátlan gázkészülék legyen napi használatban, mert ha meghibásodik, akkor nem csak a melegvíz kerül veszélybe, hiszen a gázkészülékek esetenként balesetveszélyessé is válhatnak.

Amennyiben mégis meghibásodik a vízmelegítő, úgy fontos, hogy mielőbb szakszerű beavatkozás formájában érkezzen a segítség, hiszen nem azért tartunk melegvizet a lakásunkban, hogy a tűzhelyen melegítsük a fürdővizet, és a hibás gázkészülék esetében is fontos, hogy mielőbb meg tudjon győződni egy szakember a berendezés biztonságos mivoltáról. Mind a karbantartási, mind pedig a javítási munkálatokat kedvező áron végezzük el, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Hívja ügyfélszolgálatukat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol időpontot is egyeztethet!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Vízmelegítő javítást vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés