Cirkó fűtés

A gázfűtés ma egyik legnépszerűbb formája a cirkó fűtés, mely vajában fali gázkazán, ami cirkuláltatja rendszerében a felmelegített hőközvetítő anyagot, leggyakrabban melegvizet. Ha minőségi cirkó fűtést szeretne, akkor forduljon hozzánk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Cirkó fűtés Cirkó fűtés

Cirkó fűtés

A cirkók között megkülöböztetünk hagyományos és kombinált cirkókat. A kettő típus között az a különbség, hogy a kombi cirkók nem csak otthonunk fűtéséről képesek gondoskodni energiatakarékos formában, de a melegvíz ellátást is hasonlóan jó feltételek mellett képesek biztosítani. 

Abban az esetben, ha otthonunk melegvíz ellátása rendkívül jó bevált és nem jár magas költségekkel, akkor esetünkben nem feltétlenül szükséges egy kombi cirkó választása a fűtés korszerűsítésekor, ha azonban ezeken a költségeken is szívesen spórolnánk, akkor érdemes elgondolkozni rajta.

A mai modern cirkók, legyen az kombi vagy csak fűtő készülék, rendkívül energiatakarékosan működtethetők, ami a másik előnyük, hogy sokkal kevésbé szennyezik a környezetet, mint korábbi társaik. Azonban ahhoz, hogy a befektetésünk mielőbb megtérüljön és a cirkó is megfelelően működjön, nagyon körültekintően kell típust és teljesítményt választani, hiszen szinte minden ezen múlhat. Egy olyan cirkó, mely teljesítményében nem felel meg ingatlanunk ellátására, nem lesz képes energiatakarékos üzemmódban végezni munkáját. Ha biztosra akar menni, akkor kérje szakértőink tanácsát, akik személyre szabott ajánlatot is készítenek Önnek. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérjen ajánlatot!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Cirkó fűtést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés