Gáztűzhely bekötés

Egy új gáztűhely vásárlása esetén nagyon fontos, hogy ne álljunk neki házilag barkácsolni és magunk kísérletet tenni arra, hogy a készüléket bekössük, mert súlyos katasztrófa lehet a következménye. Minden esetben kérjük szakember segítéségét!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáztűzhely bekötés Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés

A gáztűzhely bekötését mindig bízzuk szakemberre, hiszen a gáz nem játék! Amennyiben új készüléket vásárolt és szeretné beköttetni azt, forduljon hozzánk bizalommal!

Amikor az ember megvásárol egy új gáztűzhelyet, alig várja, hogy kipróbálhassa, azonban nem javasoljuk, hogy házilag nekiálljanak a felszerelésnek, hiszen ezzel akár baleset- és robbanásveszélyes helyzetet is idézhetnek elő. Amikor a szakember beköt egy új gázkészüléket, olyankor ellenőrzi a csövek és a csapok állapotát, valamint a szigeteléseket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy ne álljon fent gázszivárgás veszélye.

Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik a legegyszerűbb készülék-bekötési munkálatot is kellő komolysággal kezelnek, hiszen hiszünk abban, hogy a mi szakterületünkön nem megengedhető a rutinból végzett munka. Éppen ezért minden beavatkozást és szerelést nagy körültekintéssel végzünk el. Forduljon hozzánk bizalommal, munkálatainkat kedvező áron és minden esetben garanciális kivitelezéssel végezzük el. Hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol további kérdéseire választ kaphat és kérje egyedi ajánlatunkat, melyet igényeihez igazítunk!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gáztűzhely bekötést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés