Fűtéskorszerűsítés

Cégünk vállalja a fűtéskorszerűsítést. Ha régi készülékről van szó, amely már nem üzemel megfelelően, valamint drága a fenttartása akkor szükséges lecserélni. Az új készülékeknek az ára magas, azonban idővel megtérül, hiszen a fenttartás olcsóbb.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtéskorszerűsítés Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítésre nagyon sok otthonban szükség van. A legtöbb lakásban, házban teljes elavult fűtési rendszerek, melegvíz ellátó rendszerek vannak. Az ilyen helyeken gyakoriak a meghibásodások, a leállások, amely rendkívül sok pénzt el tud vinni a családi kasszából. Ezen felül pedig a fenttartás is sokba kerül, a több tízezer forintos fűtésszámlák, valamint a ráfizetés a szezon végén rendkívül bosszantó tud lenni.

De ezeket a problémákat könnyen megtudjuk oldani egy egyszerű fűtéskorszerűsítéssel. Cégünk vállalja a fűtéskorszerűsítést Budapest egész területén. Ha régi készülékről van szó, amely már nem üzemel megfelelően, valamint drága a fenttartása akkor szükséges lecserélni. Tény, hogy az új készülékeknek az ára magas, azonban idővel az ár visszatud jönni, hiszen a fenttartás olcsóbb.

Ha fűtéskorszerűsítést szeretne, akkor mindenféleképpen keressen fel minket. Ez egy hosszabb folyamat, itt helyszíni szemlére is szükség van, valamint tervezésre. Ha felhív minket akkor egyeztetünk egy időpontot, amikor kiszállunk Önhöz, megbeszéljük a részleteket, valamint felmérjük az otthonát. Ha szeretne fűtéskorszerűsítést akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot. Hívjon minket vagy írjon nekünk emailt. Várjuk megkeresését.

Fűtéskorszerűsítés társasházban

A fűtéskorszerűsítés megtörténhet családi házakban, panellakásokban illetve társasházakban is. A társasházak egyedi eset, hiszen itt van olyan, amikor mindenkinek külön kazánja van és közös a kémény, valamint olyan is van, amikor egy kazán látja el az egész épületnek a fűtését. Ennek mindig utána kell járni, a legtöbb esetben ilyenkor értesíteni kell a közösképviselőt, valamint lakógyűlést is össze kell hívni adott esetben.

Cégünk természetesen vállalja a fűtéskorszerűsítést a társasházakban is. Keressen fel minket bizalommal és mi elvégezzük a korszerűsítést. A fűtéskorszerűsítés kifejezetten ajánlott az olyan házak esetében ahol már megtörtént a szigetelés valamint a nyílászáróknak a cseréje. Keressen minket bizalommal. 

Fűtéskorszerűsítés társasházban
Fűtéskorszerűsítés Budapesten

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a fűtéskorszerűsítési munkálatokat. Minden kerületbe kiszállunk természetesen, extra kiszállási díj nélkül. A fűtéskorszerűsítésnek a menete rendkívül egyszerű. Először is keressen fel minket bizalommal és mondja el, hogy milyen ügyben érdekelt. Ezt követően pár részletet megbeszélni megegyezünk egy időpontban, amikor kiszállunk Önhöz.

Az első kiszállás alkalmával felmérjük a terepet. Megnézzük, hogy milyen alapok vannak, például azt, hogy milyenek a gázcsövek, vagy azt, hogy milyen a kémény. Ha megegyezünk, akkor ezt követően elkészül egy terv, amely alapján véghez visszük a fűtéskorszerűsítést. A kivitelezés során a régi kazán készüléket lecseréljük és beszerelünk helyette egy kondenzációsat. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha Budapesten él és szeretne egy fűtéskorszerűsítést.

Váltás kondenzációs kazánra

Manapság a fűtéskorszerűsítés, hogyha kazán cseréről van szó, akkor csak kondenzációs kazánnal mehet végbe. A jelenleg érvénybe lévő uniós rendeletek értelmében ma már csak kondenzációs kazánra lehet kicserélni a kazánokat. Ma már nincs lehetőség arra, hogy nyílt égésterű kazánt vásároljon, vagy turbós kazánt. Csak kondenzációs gázkazánt lehet.

Bár lehet, hogy a kondenzációs kazánoknak magas az ára, alapvetően sokkal gazdaságosabb a fenttartásuk. A kondenzációs kazánok sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkeznek, mint a turbós kazánok. A kondenzációs kazánok nem csak az olcsó fenttartásuk miatt jók, hanem amiatt is, hogy életvédelmi szempontból biztonságosak, valamint környezetvédelmi szempontból is jobbak, mint társaik. Ha kondenzációs kazánt szeretne a régi kazánja helyére, akkor feltétlenül keressen fel minket! 

Váltás kondenzációs kazánra

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés