Gázszerelés

Rendkívül fontos, hogy gázkészülékével, vagy a gázfűtésével kapcsolatos munkálatokat ne bízza önjelölt ezermesterekre. Nyilván Ön is belátja, mennyire fontos az, hogy a gázzal üzemelő berendezéseket megfelelően szakképzett emberek kezeljék.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelés Gázszerelés

Gázszerelés

Gáz készülékeink beépítése és szerelése komoly feladat, mellyel nem bízhatunk meg akármilyen ezermestert, hiszen ha valami balul sül el, annak akár tragédia is lehet a kimenetele.

Éppen ez az oka annak, hogy csakis olyan gáz szerelőket alkalmazunk cégünknél, akik megfelelő szakképesítéssel rendelkeznek a gázszerelés területén, és a gázkészülékeket érintő kérdésekben. Rendkívül fontos, hogy ezekhez a készülékekhez kiemelt óvatossággal közelítsünk, mivel otthonunk és családtagjaink biztonsága is veszélybe kerülhet, hogyha nem így teszünk. Ha biztos akar lenni a dolgában, válasszon minket!

Gázkészülékek beépítése

A gázkészülékek beépítésénél is épp ilyen fontos, hogy körültekintően, és szakmailag helyesen járjunk el, ezzel garantálva, hogy az általunk beépített készülék megfelelően fog működni. Munkáinkat rövid határidővel, a lehető leghatékonyabb, és leggyorsabb kivitelezéssel vállaljuk, azonban rendkívül nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a gyorsaság ne menjen a minőség rovására. Ezzel az üzletpolitikánkkal értük el azt, hogy mára több ezer elégedett ügyfelünk ajánl minket. Minden általunk elvégzett gázkészülék beépítésére beszerelési garanciát, és az azzal kapcsolatos munkálatokra teljes körű jótállást vállalunk, ezzel is biztosítva Önt arról, hogy a lehető legjobban döntött azzal, hogy minket kért fel ezekre a munkálatokra.

Nagy gyártókkal állunk szoros együttműködésben, munkatársaink engedéllyel, és képesítéssel rendelkező telepítői Vaillant, Bosh, Worcester, és egyéb megbízható márkájú készülékeknek, melyekre kiterjesztett garanciát biztosít cégünk.
Gázkészülékek beépítése
Gázkészülékek javítása

Gázkészülékek javítása

Egy meghibásodott gázkészülék javítása sok esetben nem tűr halasztást, mivel a hibaelhárításig balesetveszélyes körülményeket teremthet. Éppen ezért, bennünket nemcsak hétköznapokon hívhat, hétvégén, ünnepnapokon, és akár éjszaka is vállaljuk ezen hibák elhárítását. Kollégáink több mint 20 éve dolgoznak a szakmában, ennek köszönhetően nem létezik olyan hiba opció, amelyre nincsenek felkészülve.

Gázszerelő Budapesten

Munkatársaink Budapest egész területén vállalják gázkészülékek javítását, szervizelését, cseréjét. Amennyiben az Ön gázkészüléke meghibásodott, rendkívül fontos, hogy ügyfélszolgálatunk hívása alkalmával, lehetőleg számoljon be a meghibásodott készülék márkájáról, és pontos típusáról. Mivel rengeteg ilyen készülék van a piacon használatban, emiatt nekünk is sokat segít, ha tudjuk, hogy milyen típusú alkatrészekkel érkezzünk Önhöz. Márkafüggetlenül vállaljuk minden olyan gázkészülék helyreállítását és cseréjét, amit Magyarországon valaha gyártottak, vagy forgalmaztak. Hívjon minket bizalommal!

Gázkészülékek karbantartása

Gáz készülékek mindenféleképpen karbantartást igényelnek időnként ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig, és a legbiztonságosabb módon segíthessék életünket. Még egy egyszerű gáztűzhely is karbantartást igényel, hát még akkor a komolyabb működésű gázzal üzemelő berendezések. A gáz nem játék, szoktuk mondani, éppen ezért rendkívül fontos, hogy megbízhatóan üzemeljen, ezáltal biztosítva, hogy nem történnek olyan meghibásodások, amelyek, vagy komolyabb anyagi károkat, vagy személyi sérülést követelnek.

Évente legalább egy alkalommal, lehetőség szerint a fűtési szezon után ajánlott a gázkészülékek karbantartása. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy gázkészülékeink megbízhatóan, hosszútávon üzembiztosak maradjanak. 

Gázkészülékek karbantartása
Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

Gázüzemű fűtés tekintetében, több lehetőség áll a rendelkezésünkre, mint azt elsőként gondolnánk. Gázkazán, gázkonvektor, gázcirkó, stb... Azonban, hogyha az Ön fűtés rendszere régi, és elavult, mindenképpen érdemes átgondolni a korszerűsítés lehetőségét, mivel minél modernebb készüléket választ, az annál költséghatékonyabban tud fűteni. 

Amennyiben kazán alapú fűtése van, vagy annak beépítését tervezi, fontosnak tartjuk arról tájékoztatni, hogy egy Európai Uniós rendeletnek köszönhetően, már csak kondenzációs kazán helyezhető üzembe, az általa nyújtott élet biztonsági okokból. Mivel ezek az új típusú kazánok amellett, hogy zárt égésterűek, a működésük során előállított égésterméket is zártam vezetik el, ezáltal sokkal biztonságosabbak a korábbi kazánoknál. Másik nagy előnyük az, hogy az üzemelés alkalmával termelt hő nagy részét a kondenzációs folyamat segítségével újra hasznosítják, ezáltal az eredeti energiaforrást kevésbé veszik igénybe, vagyis energiatakarékosan üzemeltethetőek. Ennél több valójában nem is kéne, mégis van, hiszen kombi változatban is elérhetők, amelyek háztartásunk meleg víz ellátását is fedezik.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés