Fűtésszerelés

Mindennemű fűtésszerelést és fűtőkészülék szerelést vállalunk. Cirkó, központi, konvektor, kazán, radiátor stb, számunkra nem akadály. Pest megyében, 0-24-ben, egész évben számíthat ránk. Profi szakemberek, minőségi alkatrészek, számla és garancia.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelés Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés alatt vállaljuk fűtőkészülékek (gázkonvektor, radiátor, álló- vagy fali kazán stb) és cirkó fűtés, központi fűtés és minden más fűtés szerelését, javítását, karbantartását, beszerelését egyaránt. Cégünk profi gáz- és fűtésszerelői egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Budapesten, illetve egész Pest megyében elérhetőek minden kedves meglévő és leendő ügyfelünk számára egyaránt.

Bármilyen fűtésrendszerrel is rendelkezik, ha szerelőre van szüksége, ne habozzon hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunkon szakembereink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Mindazonáltal, amennyiben szükséges, akár azonnali kiszállást is vállalnak. Munkatársaink mindig gyorsan, ugyanakkor nagyon precízen, megbízhatóan és biztonságosan dolgoznak.

Továbbá, csak kiváló minőségű alkatrészeket használnak, saját, nagy raktárkészlettel rendelkeznek, ahol nem csak alkatrészeket, hanem készülékeket is tartanak, hogyha igény vagy szükség van rá, tudjanak biztosítani. Mindezeken felül, pedig minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Szakembereink márkafüggetlenül dolgoznak. Ha szeretné, hogy a fűtésszerelést profi, tapasztalt és megbízható szerelő végezze - akár otthonában, akár munkahelyén -, hívjon bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket munkanapokon 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és mi örömmel segítünk!

Ajánlatkérés
Fűtésszerelés Budapesten és vonzáskörzetében

Fűtésszerelés Budapesten és vonzáskörzetében

A modern kor egyik előnye, hogy a technika rohamos fejlődésével az életünk sokkal könnyebbé vált, gombnyomásokkal irányítjuk az életünket. Elég egy termosztát tekerés, és máris kellemes meleg lesz lakásunkban, a korszerű készülékeknek köszönhetően. Ugyanakkor ennek némi hátránya is van, hiszen ha ezek a készülékek meghibásodnak, akkor bizony okozhatnak nehézséget. Ritkán fordul elő, hogy valami akkor megy tönkre, amikor éppen nincs rá szükség.

Mivel fűtési rendszereink is többnyire akkor szoktak meghibásodni, amikor használnánk őket, méghozzá nyomós indokkal, ezért az ezeket érintő javítások rendkívül fontosak és nem tűrnek halasztást. Cégünk Budapest egész területén és közvetlen vonzáskörzetében vállalja fűtésrendszerek javítását, karbantartását és kiépítését, a tervezéssel együtt. Szakképzett munkatársaink több évtizedes rutinjuk lévén megbízható, precíz és gyors munkát végeznek, legyen szó bármilyen fűtést érintő kérdésről. Munkájukra minden esetben garanciát vállalunk.

Fűtés korszerűsítése

Fűtése korszerűsítését nemcsak akkor javasoljuk, hogyha régi meghibásodott, bár legtöbben csak ekkor szánják rá magukat. Az igazság azonban az, hogy mindenféleképpen érdemes a korszerűsítési munkálatokat fontolóra venni, mert sem hatékonyságban, sem energiatakarékossági szempontokból a régiek nem tudják felvenni a versenyt modern társaikkal. Lehet, hogy az Ön fűtése jelenleg még üzemképes, azonban nem biztos, hogy a számlák összegével meg van elégedve.

A korszerűsítés egyik előnye többek között az, hogy az új készülékek sokkal energiatakarékosabban, ám mégis hatékonyabban működnek, ez által a felújításra szánt összeg rendkívül gyorsan megtérül. Az eredmény egy környezettudatos, megbízható fűtési rendszer, mely többé nem generál magas összegű számlákat. Cégünk komplett fűtési rendszerek teljes korszerűsítési munkálatait vállalja, átalakításokkal, tervezéssel, kiépítéssel együtt, minden esetben garanciával. Ne hagyja az utolsó pillanatra, hívja ügyfélszolgálatunkat, ha a legszínvonalasabb szolgáltatást szeretné, a legkedvezőbb áron!

Fűtés korszerűsítése
Fűtés kondenzációs kazánnal

Fűtés kondenzációs kazánnal

A kondenzációs kazánnal való fűtés a jövő, az sem véletlen hogy az Európai Unió évekkel ezelőtt megalkotott egy rendeletet, mely szerint kazán típusú fűtésre már csak ezek alkalmazhatók a jövőben. Sokan úgy érezhetik rendelet alapján, hogy kényszerhelyzetnek vannak kitéve, ám ha kicsit utánajárunk, rájövünk arra, hogy nemhogy veszíteni valónk nincsen, kondenzációs kazánnal csak nyerhetünk. Rendkívül energiatakarékos működésű, mivel az általa előállított égéstermék hőjét is a saját hasznára fordítja, ezáltal az eredeti energiaforrásból a töredékét használja fel elődeihez képest. Zárt égésterű és zárt elvezetésű rendszereinek köszönhetően, szinte teljesen megszűnt a szén-monoxidmérgezés kockázata, és már kombi változatokat is vásárolhatunk, melyek a fűtés mellett a meleg vízről is gondoskodnak.

A tervezéstől a kivitelezésig

Mindegy, hogy a fűtésrendszer korszerűsítéséről, vagy kiépítéséről van szó, mert mi minden fűtést érintő területen, a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtjuk, rendkívül kedvező áron. Vállaljuk komplett fűtési rendszerek tervezését, engedélyeztetését és kiépítését, teljes körű garanciával, gyorsan és hatékonyan.

Központi fűtést érintő szolgáltatásaink

Amellett, hogy kazánját beépítjük, karbantartjuk, igény esetén cseréljük, a fűtést érintő bármely felmerülő problémával fordulhat hozzánk.

A fűtésrendszer, és a központi fűtés bármely okból eredő meghibásodását gyorsan, és hatékonyan helyreállítjuk. Szakképzett kollégáinknak, és az Ő sok éves tapasztalatuknak köszönhetően Ön minden esetben magas színvonalú munkát kap, kedvező áron. Szoros együttműködésben állunk a legnagyobb, és legmegbízhatóbb márkák gyártóival, és az általuk forgalmazott készülékekre kiterjesztett garanciát tudunk biztosítani.

Központi fűtést érintő szolgáltatásaink
Fűtésrendszerek karbantartása

Fűtésrendszerek karbantartása

Nem győzzük eléggé kihangsúlyozni, hogy a fűtés rendszert mennyire fontos karbantartani ahhoz, hogy évekig zavartalanul és megbízhatóan működjön. Évente legalább egyszer, egy gondos karbantartásnak kell alávetni. A karbantartás alkalmával munkatársaink átvizsgálják, és kitisztítja a készülékeket, a cserére szoruló alkatrészek sem okoznak gondot, mivel minden esetben felkészülten érkeznek Önhöz, hogy a karbantartási munkálatokat elvégezzék.

Az autója is akkor lesz évekig hűséges és megbízható, hogyha bizonyos időnként egy alapos átvizsgáláson esik át. Ez igaz a fűtési rendszerekre is. Hálálja meg Ön is töretlen, és kitartó munkáját azzal, hogy évente legalább egy alkalommal, szakember által átnézeti. A legoptimálisabb időpontban erre a fűtési szezon befejeztével keríthet sort, azonban, ha Ön bármilyen okból elkésett vele, legkésőbb egy hónappal a fűtési szezon megkezdése előtt kerítésen rá sort.

Fűtésszerelés
Fűtésszerelés
Fűtésszerelés
Fűtésszerelés
Fűtésszerelés
Fűtésszerelés

Igénybe venné a segítségünket?

Hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja munkatársunkat és mi örömmel segítünk önnek.

Garanciát vállalunk

Minden munkánkra számlát és garanciát biztosítunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az ön rendelkezésére.

Időpont egyeztetés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Fűtésszerelés Budapest és Pest megye egész területén!

Hívjon minket és mi szívesen segítünk önnek.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463