Koronavírus tájékoztató

A világszerte kialakult járványhelyzet miatt senki nem a megszokott módon éli az életét. Cégünk igyekszik jelen helyzetben is a tőlünk megszokott színvonalon helyt állni és ennek érdekében a WHO ajánlásainak megfelelően óvintézkedéseket vezettünk be.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékoztató

Cégünk a koronavírus miatt kialakult helyzetben is igyekszik a tőlünk megszokott minőségben helyt állni, hiszen a gázkészülékeket jelenleg is el kell látni.

Annak érdekében, hogy munkánkat biztonságosan és folyamatosan végezhessük, extra óvintézkedéseket vezettünk be, a kormány rendeleteihez és a WHO ajánlásaihoz igazodva. Így nem csak ügyfeleink és munkatársaink egészségére figyelünk, de a vírus terjedését is igyekszünk ezzel megakadályozni. Kérjük Önöket, hogy működjenek együtt munkatársainkkal, hogy ezzel is közösen tegyünk azért, hogy az élet mielőbb visszatérjen a normális kerékvágásba.

Minden ügyfelünkhöz  a WHO ajánlásának megfelelő maszkban és kesztyűben érkezünk. Az otthonában annyi időt töltünk el, amennyit szükséges, a személyes kontaktust munkavégzésünk közben teljesen elkerüljük. Amennyiben meghibásodott a kondenzációs kazánja, vagy bármely gázkészüléke, esetleg az évente esedékes karbantartási munkálatok elvégzése esedékes, forduljon hozzánk bizalommal! Hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot, ahol munkatársunk szívesen válaszol kérdéseire! 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Koronavírus tájékoztatót vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés